SALE -15%

on a faux leather trench coat

Пальто: тренди та антитренди майбутнього сезону

11 Вересня 2019

Щось модно, щось вийшло з моди, а щось вічно. Якби можна було назвати найстійкіший елемент гардеробу, то пальто було б на першому місці.

Ще б пак, суцільні плюси: тепло, різноманітність фасонів, кольорів і матеріалів. Ну і універсальність: пальто можна носити з будь-яким взуттям, з будь-якими брюками, світшотами, блузами та інше. Останнім часом багато дівчат стали створювати стильні багатошарові образи.

Але тренди не дрімають, а значить, щось буде актуально, а щось ні. Давайте разом розберемося у цьому важливому питанні.

Кольорова гама цього сезону найрізноманітніша. Для любителів класики: чорний та бежевий. Для романтичних натур всі відтінки нюдового, курно-рожевий, пудровий. Для наймодніших: бордо, глибокий синій, сірий, смарагдовий. А для яскравих особистостей малиновий та зелений.

Антитренд: супер вузькі та суворі фасони, які облягають фігуру.

Звичайно, пальто має добре сидіти в плечах, але в решті всієї постаті має бути вільно, головне-комфорт.
Заміна: пальто класичного крою
У моделі нового сезону обов'язково має бути широка пройма чи навіть опущений рукав - це ставитись до фасону оверсайз. Пальто-оверсайз - не залишає лідируючі позиції серед верхнього одягу. Це комфортно, зручно, модно! Якщо хочеться зробити акцент на талії, рекомендуємо вибирати моделі з поясом.

Антитренд: напівпальто, довжина вище коліна

Заміна: моделі нижче коліна, особливо максі довжина.
Якщо зростання невелике, то необов'язково вибирати дуже довгі варіанти, головне, що пальто закінчувалося під коліном. Це також буде стильно і не зменшуватиме зростання. Ну а якщо ти володарка високого зросту, радимо довжину максі, по-перше, актуально, по-друге, трендово.

Антитренд: величезна кількість гудзиків, складні застібки.

Заміна: мінімальний дизайн, кілька гудзиків, чи взагалі без.
w Пальто повинне розслаблено струмувати, створювати жіночний силует. Гудзики можна замінити поясом або носити пальто відкритим, щоб було видно ваш look, але це вже питання спірне, не кожна дівчина буде мерзнути заради стилю. Так що оптимальний варіант пояс, або кілька гудзиків.

Антитренд: пальто-сукня, що сидить як приталений жакет зверху та розширюється спідницею знизу. Такі моделі були актуальними, але кілька років тому.

Заміна: Якщо хочеться врівноважити фігуру можна носити пальто з регланом і поясом. Реглан додає об'єму на плечі, пояс зменшує талію, роблячи низ об'ємним, і фігура виглядає дуже красиво, майже як пісочний годинник.

Антитренд: пальто з хутряним коміром. Будь то шикарне натуральне хутро або куций комірець. Це виглядає застаріло і навіть додає віку.

Заміна: якщо ти шанувальниця хутра, і не можеш без нього — радимо тобі придбати куртку з підкладкою з еко-хутра, шубку чи пальто з нього. Впевнені, що це теж дуже тепло та стильно./p>

Але головне твої внутрішні відчуття та комфорт, а тренди зовсім не першорядне! Тепер, ти озброєна, і знаєш, як вибрати саме те саме пальто, яке зробить тебе найстильнішою цієї осені та взимку!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ