NEW SUMMER COLLECTION

24'

Джинсова куртка з еко-хутром: функціональність та практичність

18 Вересня 2019

Джинсова куртка вже давно стала класикою, невід'ємною частиною будь-якого гардеробу. Її носять все: від звичайної людини до найпопулярніших людей світу.
Так у чому секрет цього елемента гардероба. Здавалося б, звичайна річ, але те, як вона трансформує образ, залишається секретом.

По-перше, універсальність та міцність джинсової куртки дозволяє носити її не один сезон. По-друге, різноманітність фасонів: оверсайз, лонг, косуха, вкорочена. Та й із квітами можна експериментувати, не обов'язково синій, зараз це може бути чорний, білий, червоний.

У холодну пору джинсова куртка як ніколи актуальна, хоча існує стереотип, що більш комфортний верхній одяг - це пуховики або шуби, але якщо вибрати джинсову куртку з хутряною підкладкою, то можна переконатися у зворотному..

Еко-хутро все частіше використовують модні бренди, оскільки це не просто черговий тренд, а крок модної індустрії на підтримку захисту тварин. Все частіше зустрічаються моделі та знаменитості, які воліють не натуральне хутро через свої переконання. MBocharova також виступає на підтримку захисту тварин, тому ми не використовуємо натуральне хутро для наших джинсівок та курток.

Отже, у чому переваги джинсових курточок із хутром узимку?

Це теж тепло
Так, так, еко-хутро не поступається натуральному у властивостях, і іноді воно навіть набагато тепліше, м'якше і комфортніше.

Будь-який колір та дизайн
Навіщо носити звичайну куртку, якщо можна носити джинсову куртку з теплим рожевим хутром та незвичайним малюнком на спині? Така яскрава річ прикрасить будь-який сірий день, а на тлі білого снігу виділятиме вас від інших.

1001 фасон
Знімний еко-хутро поєднувати з будь-якою джинсуванням. З довгою - вийде ціла парку, з оверсайз-комфортом і легкістю у створенні багатошаровості в образі, з класичним фасоном можна поєднувати будь-які речі. А за настроєм можна носити куртку з капюшоном чи коміром: у будь-якому випадку буде тепло та комфортно.

Сподіваємося, що ця стаття стала для вас приводом спробувати всі переваги джинсування, що утеплює, взимку. Необов'язково кутати себе в тьмяні пуховики та курточки тільки тому, що так звичніше. Куди краще надіти яскраву джинсівку, підняти себе настрій і зробити свій день кращим.

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ