SALE -15%

on a faux leather trench coat

Ave,Denim: джинсова куртка як must-have на кожен день

20 Лютого 2018

Уже кілька сезонів поспіль цей вид верхнього одягу залишається на піку популярності. З кожним роком тренд на джинсові куртки набирає обертів, що не дивно - у цього виробу цілий ряд переваг. І саме про них ми хочемо розповісти Вам детальніше.

Універсальність
Джинсова куртка чудово доповнить будь-який образ. Кількість комбінацій із цим виробом обмежується лише Вашою фантазією! Класичний total look з джинсами, легким платтям або зухвалими шкіряними штанами-це найменший перелік можливих аутфітів.

Актуальність поза сезоном
Крім того, що джинсівку можна поєднувати з різними стилями в одязі, вона так само чудово впишеться будь-якої пори року. Навесні та восени врятує від вітру, прохолодним літнім вечором зігріє, а взимку дозволить зібрати комфортний багатошаровий образ. Для додаткового утеплення в холодну пору рекомендуємо вибирати джинсові куртки на хутрі.

Практичність
Джинс-один із самих зносостійких матеріалів. Саме тому на барахолках у будь-якій точці світу йде боротьба за вінтажні Levi's. Такий матеріал переживе не одне прання, і навіть через десятки років виглядатиме чудово. на те, як він тягнеться. Чим грубіша і менш еластична тканина тим довше вона Вам прослужить. У випадку з джинсовою курткою Ви гарантовано отримаєте річ, знос якої не світить як мінімум у найближчі кілька років.

Унікальність
Це, мабуть, наш найулюбленіший пункт :) За рахунок свого базового вигляду джинсова куртка може послужити таким собі полотном для прояву Вашої творчості. Навіть якщо малювання не ваш коник, це не привід опускати руки! Світовим дизайнерам на пару з селебріті сподобався варіант розпису тканини, зроблений навмисне недбало. Простіше кажучи, прикрасити куртку можна словами улюбленої пісні, цитатами або рандомними словами (як це зробив бренд Balenciaga). Для цього знадобиться маркер для малювання на тканині або акрилові фарби. Як результат виглядає стильно і вимагає мінімальних витрат часу та грошей.

Однак, якщо Вам хочеться більш масштабного та ексклюзивного розпису, можете звернутися до нас, у MBocharova, та отримати джинсування своєї мрії в єдиному екземплярі:)

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ