-15% на другу річ

1-19 травня

5 легендарних фільмів про моду

8 Липня 2021

Пропонуємо вам поринути у світ високої моди та пізнати історії людей, які пов'язані з фешн-індустрією безпосередньо. З кіно можна дізнатися про особливості та життєві ситуації як відомих дизайнерів, так і простих героїв, які пов'язали своє життя зі світом моди.

Диявол носить «Prada» (2006)

Картина, без якої не обходиться жоден список фільмів про моду.
Історія про дівчину, що потрапила на роботу асистента-помічника до справжньої легенди та головного редактора американського Vogue. Фільм чудово піднімає настрій та занурює у світ модної індустрії. Показує, що для того, щоб чогось домогтися однієї завзятості обмаль, а також що не варто недооцінювати силу одягу та стилю людини.

Вересневий випуск (2009)

Документальний фільм знятий про найтовстіший випуск журналу Vogue. Протягом цілого року довелося вмовляти Ганну Вінтур, щоб глядачі побачили цю картину. Документальна картина, що показує портрет «залізної леді» у сфері моди, за участю у зйомках відомих та впливових людей модної індустрії.

Сніданок у Тіффані (1961)

Картина, що подарувала світові легендарний образ «жінки у маленькій чорній сукні». Цей фільм можна назвати справжнім класикою 60-х. Атмосферні вечірки, шалено стильні вбрання, цікавий сюжет фільму - все це ви знайдете в цьому фільмі.

Секс у великому місті (1998)

Кожне вбрання будь-якої з чотирьох героїнь завжди було бездоганним. Серіал, а потім і дві чудові частини фільму про життя та пригоди жінок, яким «трохи за тридцять». Головна героїня Кері Бредшоу без сумніву закохається з першого погляду будь-якого глядача.

Шопоголік(2009)

Ребека Блумвуд - шопоголік. Дівчина не може втриматися перед спокусою купити новий одяг, навіть якщо при тому вона по вуха у боргах і не може собі цього дозволити. Героїня вирішує розпочати нове життя, влаштовується на нову роботу, та за іронією долі вона має писати статті про управління грошима. Легкий, веселий та правдивий фільм, адже всі ми так сильно любимо шопінг!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ