SALE -15%

on a faux leather trench coat

Жінка, яка перевернула світ моди

3 Серпня 2021

Йдеться про легенду, яка стала символом цілої доби. Коко Шанель - творець модного Будинку Шанель, тендітна француженка точно знала який одяг потрібний жінкам. Коко змінила уявлення про жіночність і моду тих часів. Предмети гардеробу, яка вигадала дизайнер, актуальні до сьогодні, чи не показник це вічної класики?

Дівчина народилася 19 серпня 1883 року. Росла з сестрою в монастирі, після притулку влаштувалася у трикотажну лавку. Заміжжя у плани Коко не входило, доки вона не зустріла кохання всього свого життя Артура Кейпела на прізвисько «Бій». На жаль, стосунки закінчилися трагічною загибеллю обранця в автокатастрофі. Пізніше буде випущено сумку Chanel Boy на його честь. У 1910 році Артур допомагає відкрити перший магазин жіночих капелюшків ChanelModes, який підкорив серця всіх паризьких модниць.

Велика Коко Шанель увела в моду такі речі, як:

Сумка Chanel 2.55. з'явилася світу зі словами Коко: «Я втомилася носити ридикюлі в руках, до того ж я їх постійно втрачаю!». Шанель звільнила жіночі руки додавши до сумки довгий ремінець, який на той час вважався несмаком.

Не всі знають, але маленька чорна сукня з'явилася на згадку про загиблого коханого. Стильний предмет гардеробу чорного кольору перестав бути жалобним і перетворився на колір елегантності у всьому світі. При цьому Шанель завжди підкреслювала індивідуальність кожній жінці у сукні, а не сама сукня. Дизайнерка казала:
«Елегантність не в тому, щоб одягнути нову сукню. Елегантна — тому що елегантна, нова сукня тут ні до чого».

У бренду Mbocharova є свої варіанти стилізації «маленької чорної сукні». Сукня на запах з подвійною спідницею, сукня з поясом чорне в квітковий принт, сукня міні складання з розпіркою чорна.

1921 року був представлений аромат Chanel №5. Велика Шанель говорила, що якщо жінка не користується духами, то вона не має майбутнього. Це були перші стійкі парфуми, що змінили роль парфуму в жіночому образі. Майже 100 років парфум залишається в топі.

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ