-15% на другу річ

1-19 травня

Твій чарівний образ для літньої вечірки

22 Червня 2021

Літо - найкраща пора для веселих вечірок та спекотних танців до самого світанку. Тепла погода дозволяє вибирати зручний одяг, що не сковує руху. Образи можуть змінюватися від ошатного і ніжного до стильного вбрання в стилі кежуал. Ми підібрали яскраві та зручні образи, які забезпечать твою незабутню появу на будь-якій вечірці.

Сукня на запах
Міні-сукні завжди асоціюються зі спекотним, літнім днем. До вашої уваги два спокусливі варіанти в синьому та черному цвете від MBOCHAROVA для сміливих красунь. Якщо захід урочистіший, до образу можна додати босоніжки, а взуття на низькому ходу зробить образ більш розслабленим.

Костюм у рубчик
Спортивний і звичайний на перший погляд варіант, здивує вас своєю універсальністю. Лише додавши кілька правильних аксесуарів, можна створити красивий і трендовий образ. У нашому магазині ви можете підібрати коліркостюму, який буде вам до душі, прикрасити його сумочкою, додати прикрас і вуаля! Ви королева вечірки. Образи такого типу, іноді можуть виглядати цікавіше і привабливіше, ніж невдало підібране плаття.

Жакет
А якщо ви любителька ефектнішого вбрання. Оверсайз жакет у трендовому кольорі фуксія – це те, що вам треба! Він допоможе розбавити будь-яке вбрання. Шорти, спідниця, джинси або сукня, додавши жакет малинового кольору від MBOCHAROVA, будь-який образ привертатиме увагу оточуючих.

*справа на фото Андріана Ліма, знаменитість обрала для виходу піджак кольору фуксії та відкриті босоніжки того ж кольору.

Сукня міді
Ще один безпрограшний варіант цікавого крою з невеликим вирізом на нозі. Зробіть легкі локони, нюдовий макіяж та автоматично станете окрасою вечора. Сукня міді в горошок від MBOCHAROVA додасть витонченості будь-якому образу.

Сподіваюся, ми надихнули вас на круті літні луки. Підбирайте на нашому сайті образ, який більше прийшов до духу, а ми з радістю допоможемо втілити його в життя. Веселих вам вечірок!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ