-15% на другу річ

1-19 травня

Streetstyle look на тижні моди у Парижі: шукаємо повсякденні аналоги

9 Жовтня 2019

Наприкінці вересня в Парижі проходив Тиждень моди - головна подія осені напередодні FW Fall 2020. Усі модниці французької столиці і не тільки зібралися, щоб показати свої образи, потрапити в приціли фотокамер, і, можливо, опинитися на глянцевих сторінках.

Навіть деякі українські блогери відвідали цей захід та показали свої незвичайні образи.

Цього року модниці з'являлися в різних амплуа: total шкіра, класичні поєднання, буйство фарб, і зовсім сміливі образи.

Звичайно, образів було дуже багато, на різний смак і колір. Знайшлися як нюдові поєднання, класичні принти, так і яскраві образи з явними акцентами: незвичайний фасон, колір, крій. Ми підібрали кілька зібраних луків, які можна впровадити у повсякденне життя, та розбавити свої аутфіти.

1. Куртка з еко-хутра + сукня

Куртка та сукня вже стало звичним поєднанням, але якщо придивитися до фото можна побачити, що на дівчині не зовсім курка, а вкорочена шубка з еко-хутра, що у народі називається “чебурашка”. Звичайно, еко-хутро зараз займає лідируючі, а його різновидів більше, ніж можна уявити. Отже, якщо хочеться чогось незвичайного — поєднання еко-хутра та сукні саме те. Поєднання різних текстур створює багатошаровий та складний образ, а єдність білого кольору – підкреслює його елегантність та стриманість..

Для повсякденного носіння можна підібрати колір куртки/шуби з еко-хутра під себе. Також цікавим буде поєднання еко-хутра та джинсу в одній куртці — практично і красиво. Необов'язково взувати туфлі, підійдуть кросівки, лофери, черевики. Тут поле для експериментів велике. З приводу фасону та кольору сукні варто орієнтуватися на свій смак та поєднання кольорів загалом.

2. Шкіра + класика

Шкіра – новий тренд, класика ніколи не вийде з моди. Ще один приклад як вдало поєднати тренди. Трансформувати цей образ до повсякденного не потрібно, оскільки він сам собою не складний. Давайте розглянемо детальніше. Біла сорочка з v-подібним коміром заправлена у штани зі шкіри. До речі, темно-червона, бордова, марсалова шкіра дуже популярна цього сезону! Темно-сірий, ближче до чорного жакету вільного крою, і сумка в колір до штанів - цікаве рішення. Взуття досить лаконічне, але з цікавим акцентом, який робить образ не нудним.

Шикарні кольори, поєднання текстур та дрібниць. Хоч бери та одягай в офіс чи на побачення. Якщо хочеться чогось суворішого — шкіряні чорні штани чи кюлоти до твоїх послуг! Поєднуй з білою сорочкою, водолазками, топами, джемперами. Доповнюй образ мінімалістичними аксесуарами та зручним взуттям: човники, кросівки, і особливо масивними черевиками.

3. Проста чорна сукня + акцент на аксесуарах

На перший погляд цю односкладну сукню важко обіграти, але дівчині на фото це чудово вдалося. Структура сукні досить проста: прямий крій, довгі рукави, довжина нижче за коліно, круглий виріз. "Фішка" - своєрідний чокер на шиї. З аксесуарів та акцентів: волосся зібране, сережки, сумка та взуття в одному кольоровому сегменті.

Для щоденних аутфітів крій сукні можна вибрати на власний розсуд, залежно від типу фігури та переваг. Однак, щоб зробити образ максимально схожим вибирайте просту чорну сукню без зайвих оздоблень, бажано, щоб вона не сиділа "в обтяжку". Доповніть образ великими сережками та стриманою зачіскою, або простим укладанням, масивними черевиками або кросівками.

Щоб бути стильною, не потрібно докладати багато зусиль — дівчата, які беруть участь у Тижні моди, покажуть як треба робити! Тому варто придивитися до їхніх образів, адже можна знайти для себе той самий улюблений аутфіт, і ще мільйон ідей!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ