NEW SUMMER

COLLECTION 23

Шуби з еко-хутра: MBocharova за підтримку захисту тварин

25 Серпня 2019

Останнім часом шуби з еко-хутра стали дуже популярними. Їх можна зустріти не лише на ринку мас-маркетів, а й на подіумах, у дорогих брендів. Образ з такою шубою можна створити практично будь-який, а то настільки вона комфортна говорять мільйони. То що таке еко-шуба, і в чому її особливість?

Давайте поговоримо про переваги. По-перше, шуба з екохутра бюджетна, порівняно з натуральною. Ціновий сегмент таких шуб досить різноманітний, тому вони по кишені абсолютно кожній дівчині. По-друге, практичність. Погодьтеся, простіше доглядати еко-шубу, ніж натуральне хутро, плюс вона більш носибельна. По-третє, це різноманітність фасонів та кольорів: будь-яка довжина, комір, колір.

Ну, і звичайно, найголовніше, що для створення еко-шуб не використовують тварин, а це дуже важливо. І тому вже не перший сезон ми виготовляємо шуби саме з еко хутра. І хотілося б, щоб наші клієнти також підтримували захист тварин.

Зазвичай деякі дівчата бояться носити такі шуби, тому що думають, що еко-хутро дешевить. Але це зовсім не так, головне - підібрати потрібні відтінки та правильний фасон.
Отже, ось кілька порад від нас, які допоможуть вам виглядати на всі сто в шубах з еко-хутра.

Які відтінки підібрати?

Карамельно-шоколадні відтінки створить найелегантніший образ, він універсальний, тому підійде всім і під будь-який одяг. Можна надіти джинси та кросівки та вирушити на прогулянку, або чоботи на підборах, жіночний костюм – і піти на роботу чи побачення.

Молочний – освіжить будь-яку дівчину, погодьтеся. Важливо, щоб він не був надто білим. До такого кольору теж підходить абсолютно все, білий класика!

Всі відтінки рожевого та ніжно-блакитного – найпопулярніші кольори, які мають попит не один сезон. Тільки подивіться які милі шуби!

Благородні темні кольори: бордовий, темно-смарагдовий, і глибокий синій - завжди чудово виглядають у міській атмосфері в холодну пору року, вигідно виділяючи вас на загальному тлі. До речі, з еко-шубою такого кольору можна сміливо піти на бізнес-зустріч.

І, звичайно, варто поговорити про фасони. Актуальними будуть шуби оверсайз, шуби-халати та укорочені варіанти.

Сподіваємося, ми переконали Вас, що еко-шуба – це не лише крок на підтримку тварин, а й вигідне вкладення у свій гардероб. Вона прослужить вам не один сезон, і ми впевнені, що це найкрасивіший захист від холоду.

ОСТАННІ СТАТТІ

Вітаємо знижкою — приємний сюрприз від MBocharova до дня народження
21 Червня 2024

Вітаємо знижкою — приємний сюрприз від MBocharova до дня народження

Чи очікуєте ви подарунків від улюбленого бренду одягу до дня народження? Адже MBocharova вже має дещо, аби вас порадувати!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Дякуємо за заявку!
Ми зв\'яжемося з Вами найближчим часом
і