-15% на другу річ

1-19 травня

З голови до ніг: тренд на шкіру

16 Жовтня 2019

Якими тільки не були тренди цього сезону, але, безумовно, тренд на еко-шкіру зараз на піку популярності. Причому з такою силою, що експерти радять укутатися нею з ніг до голови, або хоча б придбати кілька елементів. Що ж, давайте разом розберемо цей тренд і подивимося, як його можна носити у повсякденному житті.

Велика увага приділялася шкірі саме у бордових та червоних відтінках. Говорять, що бордовий — новий чорний. Саме тому на показах колекцій осінь-зима 19/20 та весна-літо 20 переважали саме ці відтінки шкіри. На показах зустрічалися і total-look у червоних кольорах, але було достатньо окремих елементів гардеробу.

Але як носити такий яскравий колір у житті? Адже червона шкіра виглядає досить агресивно, та й підходить далеко не всім.

Якщо ти смілива можеш дозволити собі одягнути червону шкіряну спідницю або штани, а зверху світшот того ж відтінку — чудовий осінній look, для тих, хто любить бути в центрі уваги. Ну а якщо ти спокійніша натура, то поєднуй червону шкіру з речами в класичних кольорах: чорний, білий, нюдовий.

Хоч червоний і головний колір, але чорний таки залишається в лідируючих позиціях.

Ми звикли, що чорними можуть бути косухи, або штани, і дизайнери, звичайно, врахували це, але водночас вони додали нових незвичайних елементів гардеробу в чорному відтінку: комбінезони, шорти, костюми, сукні, тренчі. Тільки подивіться на цю різноманітність!

Чорний - універсальніший колір, і тому в повсякденному житті ми можемо поєднувати його практично з будь-яким предметом гардеробу. Найпростіший образ – шкіряний низ (штани, спідниця чи шорти) + простий верх. Світшот, худи, водолазка, футболка – на ваш розсуд. Що стосується шкіряного тренчу, то він підходить абсолютно всім, і його можна впровадити у будь-який образ. Особливо красиво виглядає з масивними черевиками чи чоботами.

Напевно, незвичайне поєднання шкіра + тваринний принт. Іноді до цього додається ще й яскравий колір. Цього року багато дизайнерів запропонували такі варіації, і, думаємо, що багатьом вони припадуть до смаку.

На перший погляд це зовсім не носибельно, виглядає помітно, але це не так. Все залежить від настрою та смаків. Буває, хочеться як Ріанна, одягнути зелений шкіряний плащ, а буває, що особливо виділятися не хочеться, і тоді ти просто одягаєш улюблений світшот зі спідницею. Важливо пам'ятати, що при створенні такого образу шкіра буде грати головну роль, мені не варто перевантажувати look яскравими кольорами або яскравими аксесуарами.

Куди ж без суконь? Погодьтеся, шкіряна сукня — це дуже сексуально та стильно, і дизайнери це знають, тому підготували просто вибухові варіанти. Наприклад, яскраве плаття у відтінку chili papper, яке виглядає шалено красиво. Чи тобі більше до вподоби “шкіряна готика”? А як щодо спущених плечей?

Сукня - невід'ємна частина життя кожної дівчини, а шкіряне плаття те, що варто спробувати. Адже, залежно від фасону та кольору можна створити неповторний образ, наприклад, вибравши чорну сукню-сорочку – ти вибираєш базу під будь-який верх та взуття. Хочеш "на запах"? І таке знайдеться. Можна зробити образ затишним. Якщо вибрати ніжний відтінок сукні та під нього одягнути улюблену теплу кофту. Загалом простір для фантазії!

Тому не варто боятися шкіряних речей! Адже можна бути яскравою та стильною за допомогою однієї речі, а прослужить вона довгий час. Ну а якщо ти сумніваєшся, тоді просто глянь на ці фото!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ