SALE -15%

on a faux leather trench coat

Предмети гардеробу, що не виходять із моди вже десятки років

13 Жовтня 2021

Як нам усім відомо, мода не стоїть на місці і світові трендсеттери постійно змінюють її свіжими фото та колабораціями з брендами. Цікаво, що навіть для трендів є своя кваліфікація. Вона складається з мікро-і макро-трендів. Давайте розберемося, що це означає.

Мікротренди – це певні тенденції, модні в той чи інший період сезону та є швидкоплинними трендами. Вони допомагають вдихнути життя в предмети гардеробу, які ви давно відклали на далеку полицю і поекспериментували з ними. Наприклад, аксесуари, які давно забуті, але з допомогою яскравого кольору знову повертають свою актуальність. А принти чи незвичайні тканини розбавляють стандартні предмети гардеробу.


Говорячи про макротренди, потрібно розмірковувати масштабніше. Це глобальні ідеї, які давно існують та впливають на сфери діяльності вашого життя. Мода – не виняток. Наприклад, багато брендів не використовують для своїх виробів шкіру та хутро, а вибирають екологічні матеріали та переробляють відходи виробництва. А деякі бренди взагалі продають виключно ресайклінг продукцію. Ресайклінг — повторне використання одягу, процес переробки без втрати якості.

*на фото зліва шуба з еко-хутра від MBocharova у білому кольорі.

Повернемося до нашої теми. Які ж предмети гардеробу актуальні й досі, незважаючи на десятки років мікротрендів?

Біла оверсайз сорочка

Ще Коко Шанель уперше замінила корсет на сорочку. У 1951 році сорочка вільного крою була на піку моди і користувалася популярністю у таких дівчат як усіма відома Мерилін Монро та інших голлівудських актрис.

*на фото справа біла сорочка від MBocharova.

Штани палаццо

У 1930-х роках широкі штани носили справжні модниці. Ці жінки були дуже сміливими, оскільки були випадки, що їх не пускали до деяких громадських закладів просто через те, що вони були в штанах. Тоді дівчата вигадали зробити їх дуже широкими, щоб вони імітували штани.

*на фото праворуч штани палаццо від MBocharova.

Тренч

Водонепроникні плащі англійські офіцери носили ще у ХІХ столітті. Це найвідоміший атрибут воєнного минулого. Пізніше його почали й жінки. Річ відома тим, що підходить під будь-який образ, і вже стільки років залишається універсальною.

*на фото праворуч тренч з еко шкіри від MBocharova.

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ