-15% на другу річ

1-19 травня

MBocharova look. Найкращі осінні образи наших клієнтів

5 Листопада 2019

З недавнього часу у нас з'явилася нова традиція: ми збираємо найкращі образи наших покупців. Під хештегом #mbocharovalook можна знайти сотні цікавих луків від нашого бренду.

Осінь - той час, навіть коли незважаючи на холод, хочеться виглядати на всі сто, і MBocharova допомагає в цьому своїм клієнтам - вони створюють незвичайно стильні аутфіти! Всі топові зібрані в нашій новій добірці.

1. Як вам така весільна сукня?

@mariasko_ - зважилася на незвичайний експеримент: замість білої сукні – білий костюм. І не дарма, у наш час це вже не нове! Білий костюм виглядає більш оригінально та стримано, ніж сукня.

Бездоганний total white: двобортний жакет та штани з правильною високою посадкою. Виконаний з ніжної костюмної тканини. Він зручніший, не сковує рухів, і багатофункціональний. Такий костюм для тих, хто любить лаконічність, простоту, але водночас елегантність та стиль.
До речі, після такого заходу його можна вдягнути ще мільйон разів на будь-яке свято та інші заходи.
Ми дуже вдячні Марії за те, що довірилася нам, і вибрала костюм від Мбохарова.

2. Pumpkin picking

Напередодні Halloween @nastiapaskar поділилася атмосферним знімком. На ньому дівчина в нашому пальто-реглан зображена на тлі яскравого гарбуза. Пальто чудово вписалося в ці "пейзажі", і впевнені, що гріло того похмурого дня. Анастасії дуже личить це ніжно-рожевий колір, а широкий комір підкреслив довгу шию, створивши акцент на гольфі.

Крій цієї моделі абсолютно не сковує рухів: пояс дозволяє зробити акцент на талії, а без нього вийде відмінне пальто oversize, з яким можна створювати багатошарові образи.
І, звичайно, найніжніший зефірний відтінок, який підкреслить твою жіночність навіть у найхолодніші дні.
Спеціально для вас ми утеплили пальто-реглан синтепоном. Так що тепер, навіть взимку у найлютіший мінус можна виглядати чудово.

3. Tiffany’s bright

Напевно, цей колір подобається всім: він яскравий і водночас ніжний.

Наша клієнтка @ma.ny.a також це знає, тому сама дала своєму образу таку назву. На фото дівчина позує в джинсовій куртці із зеленим еко-хутром. Джинсівка з еко-хутром справжній must-have сезону.

По-перше, еко-хутро не просто черговий тренд, а крок модної індустрії на підтримку захисту тварин. По-друге, це неймовірно тепло, комфортно та стильно.
У колір хутра підібрано сумку, взуття, і навіть бере — ось це монохромний аутфіт!
Куртка з підкладкою з еко-хутра дуже тепла та затишна, а головне — що її колір можна вибрати під свій стиль та настрій.

4. Офісний тотал-цибуля

Що робити, в офісі є дрес-код, але тобі вже набридли нудні повсякденні образи? @lana_ostapovets знає, що робити в такій ситуації.
Дівчина зібрала цікавий образ, який одночасно зручний та трендовий.
Штани палаццо кольору кемел+ светр оверсайз+ кросівки - формула ідеальної офісної цибулі. Брюки-палаццо акцентують увагу на талії, а заправлений светр грає на контрасті.
Такий образ можна носити з підборами, або з кросівками, як це зробила дівчина.

Тому, якщо у тебе вже є look від Mbocharova - то скоріше викладай фото у свій інстаграм з позначкою нашого акаунту, і хештегом #Mbocharovalook, і можливо саме ти будеш героїнею наступної добірки. Ну, а якщо в тебе ще немає образу від нашого бренду — ти знаєш, що робити!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ