зустрінемо зиму разом

"Як у блогера": українські блогери обирають MBocharova

15 Серпня 2019

Наш бренд завжди радий співпрацювати із цікавими блогерами. Ми активно розвиваємося, і тому хочемо, щоб наші клієнти отримували все найкраще та перевірене. Ми хочемо познайомити Вас із тими, хто довірив свій вибір нам, і не пошкодував про це.

1. sofia_stuzhuk
Це дуже гарна дівчина із Києва. Софія веде свій блог дуже давно, в ньому вона розповідає про материнство, сім'ю, особисте зростання. Незважаючи на те, що у неї 2 дітей, дівчина виглядає чудово, а її фігурі можуть позаздрити багато хто. А незабаром у Софії буде додаток, і вона стане багатодітною мамою, з чим ми її вітаємо!

Для свого образу Софія обрала нашу утеплену джинсову куртку із зеленою підкладкою з хутра, а доповнила її базовою білою футболкою, джинсами та білими кросівками. Наряд вийшов зручним та повсякденним. Таку джинсування можна носити практично під будь-який низ та взуття, головне – Ваш настрій.

2. @anna_alkhim
Нетипова дівчина з нетиповим блогом із міста Дніпро. У Ані немає поняття про «правильний» блог. Дівчина показує себе та своє справжнє життя без прикрас. І це не завадило стати однією з найкращих блогерів в Україні. Зараз у Ганни чудова сім'я та свій салон краси, і це робить її блог ще цікавішим. Дівчина з яскравою зовнішністю, і таким самим яскравим блогом.

На Ганні джинсова куртка чорного кольору, виготовлена на замовлення. Наші художники вручну створювали цей унікальний принт, якому позаздрить будь-яка, адже там зображена сама Мерлін Монро. Ця джинсівка відмінно підійде до будь-якого взуття та стане яскравим акцентом у будь-якому образі..

3. @alina_frendiy
Її блог легко можна сплутати із fashion-сторінкою зарубіжного гуру. Ця дівчина з Тернополя вже стала дизайнером одного з відомих брендів та створила свою власну студію одягу. Молода та успішна Аліна зараз живе та працює у Києві. Її сторінка - чисте естетичне задоволення для тих, хто цікавиться модною індустрією, але при цьому вона надзвичайно відкрита та жива особистість.

На Аліні наше унікальне пальто у клітку. Тільки подивіться, як дівчина його обіграла: джинси світлого відтінку, біла блуза та червоний пояс, який додав акценту в образ. А білі кросівки зробили look універсальним та повсякденним..

4. @lia_obri
Юлія – дівчина із Хмельницького, яка вразила інста-світ своїми змінами. Дівчина-мотиватор, яка змогла скинути зайву вагу, та набути ідеальної фігури. Наразі Юлія пропагує здоровий спосіб життя: ділиться ПП-рецептами, показує свої тренування. А зовсім недавно вона презентувала проект «Fat killers», який уже допоміг і допомагає сотням дівчат скинути зайву вагу. Юлія – справжній приклад того, як можна змінити своє життя на 360 градусів, та допомогти змінити його іншим.

Ця дівчина має дуже незвичайний смак, і щоразу справляє фурор своїми аутфітами. Цього разу Юля обрала теплу сукню-туніку і зафіксувала її за допомогою чорного пояса. Доповнила образ дівчина масивними кросівками, колготками у горошок та сумкою. А яскравим акцентом стало наше оливкове пальто, яке наголосило на незвичності цієї цибулі.

5. @mila_baraeva
Міла – не лише блогер, а ще й засновник бренду @eighteenplus_decor та шоу-руму у Львові – One: one showroom and coffee. Ця дивовижна дівчина встигає поєднує материнство та кар'єру, і їй це чудово вдається. Ні на кого не схожа, Міла веде блог про те, як бути мамою, ділитися особистими одкровеннями та порадами, надихає дотримуватися гармонії в цьому житті. Її блог – чудова мотивація для всіх дівчат, які хочуть бути успішними у будь-якій сфері.

На Милі наша тепла сукня в лаконічному сірому кольорі. Хоч сукня та вільного крою, вона підійде не тільки як щоденне вбрання, варто додати підбори і образ перетвориться на вечірній. А виріз на спині додає загадковості та кокетливості. А головне, така сукня підійде на будь-яку фігуру.

ОСТАННІ СТАТТІ

Вітаємо знижкою — приємний сюрприз від MBocharova до дня народження
21 Червня 2024

Вітаємо знижкою — приємний сюрприз від MBocharova до дня народження

Чи очікуєте ви подарунків від улюбленого бренду одягу до дня народження? Адже MBocharova вже має дещо, аби вас порадувати!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
Дякуємо за заявку!
Ми зв\'яжемося з Вами найближчим часом
і