-15% на другу річ

1-19 травня

Брючні костюми: тренди сезону осінь-зима 2019-2020

9 Листопада 2019

Весна і літо вже давно пройшли, і разом з ними легкий одяг, невагомі тканини та яскраві принти. Настав час, коли як ніколи хочеться укутатися в теплі та затишні речі, які не сковуватимуть рухів та інше.

Брючні костюми залишаються актуальними у будь-який сезон. Іноді їх роль восени та взимку часто недооцінюють, хоча це гідна альтернатива звичним джинсам та водолазці.

По-перше, зимовий брючний костюм багатофункціональний, його елементи можна носити окремо. Штани чудово гармоніюватимуть з будь-яким верхом: джемпер, футболка, светр, худі, водолазка. А піджак стане вдалим доповненням багатошарових образів і контрастом з будь-яким верхом.

Влітку набагато простіше вибрати костюм ніж восени, але якщо знати основні тренди сезону, то можна вдало поповнити гардероб лише одним комплектом.

Яскраві кольори
Незважаючи на сезон, яскраві кольори не здають позиції. Навпаки, хочеться виділитися із сірої маси, і яскравий костюм брюки відмінне рішення. Червоний – найпопулярніший відтінок, він для впевнених, сміливих. Його не варто боятись, адже на контрасті червоного кольору можна виділити будь-яку базову річ. Він близький до класичного, тому підійде як до офісу, так і на побачення чи вечірку.

Трендовий фасон
У показах Pre-Fall осінь-зима було показано актуальні фасони. Зимовий костюм брюки не повинен заважати рухам, при цьому бути вільним і зручним. Адже головне - тепло, і костюм брюки допоможе його зберегти. Зараз популярно носити костюм із водолазками та джемперами, надягаючи пальто поверх, створюючи багатошарові тандеми. Такий прийом не тільки корисний, а й стильний. Вдалий вибір - брючний костюм з піджаком простого крою та брюками палаццо.

Такий піджак можна поєднувати з будь-яким низом, сукнями та спідницями. А штани палаццо підкреслять талію та врівноважують фігуру.

Особливий склад -
"Половина успіху" зимового костюма. Бажано, щоб у складі була вовна, або хоча б акрил або інші матеріали, що утеплюють. Це важливо, адже теплота і комфорт взимку як ніколи потрібні. Щільна тканина додає текстури, завдяки чому сам костюм стає більш цікавим та багатогранним.

Монохромні образи
Просто маст-хев зими. Останнім часом вони стали дуже популярними, тому що не відволікають, але дивним чином приваблюють погляд своєю простотою та лаконічністю. Для того, щоб створити такий образ знадобиться однотонний брючний костюм нейтрального відтінку, це можуть бути: нюдовий, бежевий, кавовий, молочний, ніжно або курно-рожевий, чорний та білий. Всі інші речі, присутні в образі, повинні бути в кольоровому тандемі. Тотал блек — для стильних та стриманих. Бежевий — для ділових і спокійних. Червоний — для тих, хто любить увагу, і білий — для тих, хто знає, чого хоче. Тут головне фантазія та настрій, тоді образ вийде цілісним.

Теплий костюм брюки вдала інвестиція в свій гардероб. Взимку і осінь він грітиме під пуховиком, навесні буде в пору як повноцінний образ, а влітку його окремі елементи прикрасять прохолодні вечори. Тому саме зараз саме час обрати свій ідеальний костюм!

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ