SALE -15%

on a faux leather trench coat

Правила офісного костюма: що буде доречним у робочій атмосфері

17 Серпня 2019

Офісний костюм – це класика робочих буднів. Чому? По-перше, фасон: строгий та лаконічний. По-друге, кольорова гама: спокійні тони, однотонний матеріал. І, нарешті, те, за що його люблять мільйони дівчат - функціональність, адже жакет можна носити з будь-яким низом, як і брюки з верхом.

Зараз, різноманітність офісних костюмів ставить нас у глухий кут. Адже кожна дівчина індивідуальність, особистість. Комусь – спокійні тони та простий крій, а хтось у яскраво-червоному асиметричному піджаку. І відразу постає питання: а що буде доречно? Відразу вас потішимо: буде все – від нюду до неону.

• Почнемо з класики?
Хто сказав, що це старомодно, що застаріло? Повірте, класика завжди в моді, і ніколи не буде моветоном. А ось із фасоном все не так просто. Радимо вам вибрати простий крій, щоб костюм не сковував рухів (у бізнес-поїздках це незамінно). Такий фасон підкреслить твою крихкість і жіночність. Ну а колір на ваш розсуд, актуальні кольори – білий, чорний, молочний, сірий.

• Романтичний шик
Якщо Ти любиш помріяти за філіжанкою латте, а всі ці звіти не для тебе, то тобі точно підійде костюм у пастельному відтінку: ніжно-рожевий, кремовий, персиковий, блідо-блакитний і т.д. Важливо підібрати правильний крій, який надасть романтичного акценту: подовжений жакет із поясом, приталені штани.

• В центрі уваги
Хто сказав, що на роботі не можна бути яскравим? Блискати можна завжди, особливо в костюмі брюки. Тільки уяви, звичайний сірий день, іде дощ, виє прохолодний вітер, і йдеш Ти, в соковитому лимонному костюмі. Круто, правда? Будь-який понеділок можна розбавити кольоровим костюмом і підняти настрій не тільки собі, а й усьому офісу! Фасон – на твій смак, а от кольори варто підбирати акуратно, адже майже в кожному офісі є дрес-код. Якщо в тебе все суворо, то можеш підібрати більш приглушені відтінки. А якщо обмежень немає, дай волю фантазії та пробуй новий кольори та фасони.

• Спортивний шик
Якщо твоє улюблене взуття – кеди, то тобі також можна сміливо носити костюми. Будь-який костюм простого крою відмінно розбавлять кросівки чи кеди. Це не лише зручно, а й стильно. Погодься, приємніше працювати в комфорті, тоді і настрій буде кращим. Тому, можна пустувати і скомбінувати штани, піджак і кросівки

Брючний костюм - зовсім не нудний елемент гардеробу, це найкращий must-have, який вигадала людство. У ньому вміщується і простота, і комфорт, універсальність

ОСТАННІ СТАТТІ

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!
14 Березня 2023

Завітайте на маркет від “Всі. Свої” 18-19 березня для зустрічі з MBocharova!

Є плани на вихідні? Правильна відповідь — так, бо ми чекатимемо тебе на заході від “Всі. Свої” у столиці на Десятинній, 12!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!
3 Березня 2023

Найкращий подарунок — сертифікат від MBocharova!

Любите дарувати красу, вишуканість та елегантність? З подарунковим сертифікатом від MBocharova ваш подарунок завжди буде вчасним, приємним та бажаним!

ДЕТАЛЬНІШЕ
Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!
19 Січня 2023

Давай зустрінемось на KYIV FASHION 1-3 лютого!

Виставка KYIV FASHION, що пройде з 1 по 3 лютого, стане гарним місцем зустрічі з улюбленим брендом MBocharova!

ДЕТАЛЬНІШЕ
5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити
4 Листопада 2022

5 стильних і теплих образів зірок Instagram, які варто повторити

Сьогодні пропоную надихнутися образами стильних дівчат з Instagram та нарешті вилізти з улюбленого худі та спробувати щось нове, сміливе, оригінальне. А ми з MBocharova в цьому допоможемо.

ДЕТАЛЬНІШЕ
(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті
27 Жовтня 2022

(Не)страшний Halloween: знижки до -50% на сайті

Ми з командою вирішили зробити цей Halloween не страшним, а приємним на знижки!

ДЕТАЛЬНІШЕ